Daruri de Craciun pentru micii ingerasi

Proiectul nostru isi propune sa ofere unui numar de 30 de copii o bucurie cu ocazia sarbatorilor de iarna. Fondurile stranse for reprezenta cadouri sub forma de dulciuri, fructe, rechizite si jucarii pentru fiecare dintre ei.

Copiii care vor beneficia de aceste daruri au varste cuprinse intre 2 ani si 13 ani si sunt diagnosticati cu diverse tulburari psihice (Autism, Sindrom Asperger, ADHD, Sindrom Down, Sindrom Goldenhar, diverse anomalii genetice) si tulburari de limbaj. Familiile din care provin acesti copii intampina probleme financiare in primul rand datorita faptului ca in majoritatea cazurilor doar unul dintre cei doi membri este incadrat in campul muncii, celalalt asigurand nevoile zilnice ale copilului si in al doilea rand datorita costurilor ridicate care asigura intretinerea, regimul alimentar, medicamentatia, transportul (cele mai multe dintre familii locuiesc in afara orasului ) si nu in ultimul rand recuperarea copilului care poate insemna de la caz la caz sedinte de terapie cognitiv-comportamentala, sedinte de terapie logopedica, sedinte de consiliere, sedinte de socializare sau sedinte de kinetoterapie.

Prin intermediul acestor cadouri speram sa-i bucuram pe cei mici si sa luam de pe umerii parintilor grijile si eforturile financiare care ar asigura micul cadou de Mos Craciun!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

930 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: Daruri de Craciun pentru micii ingerasi

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

930 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
930 RON Suma
6 Donatii
46.5% Complete