Asociatia Micul Ingeras

Asociatia Micul Ingeras

Daruri de Craciun pentru micii ingerasi

Status: Fundraising

Proiectul nostru isi propune sa ofere unui numar de 30 de copii o bucurie cu ocazia sarbatorilor de iarna.

[ Show more ]

930 RON

Sumă:

1

Galantomi:

6

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul nostru isi propune sa ofere unui numar de 30 de copii o bucurie cu ocazia sarbatorilor de iarna. Fondurile stranse for reprezenta cadouri sub forma de dulciuri, fructe, rechizite si jucarii pentru fiecare dintre ei.

Copiii care vor beneficia de aceste daruri au varste cuprinse intre 2 ani si 13 ani si sunt diagnosticati cu diverse tulburari psihice (Autism, Sindrom Asperger, ADHD, Sindrom Down, Sindrom Goldenhar, diverse anomalii genetice) si tulburari de limbaj. Familiile din care provin acesti copii intampina probleme financiare in primul rand datorita faptului ca in majoritatea cazurilor doar unul dintre cei doi membri este incadrat in campul muncii, celalalt asigurand nevoile zilnice ale copilului si in al doilea rand datorita costurilor ridicate care asigura intretinerea, regimul alimentar, medicamentatia, transportul (cele mai multe dintre familii locuiesc in afara orasului ) si nu in ultimul rand recuperarea copilului care poate insemna de la caz la caz sedinte de terapie cognitiv-comportamentala, sedinte de terapie logopedica, sedinte de consiliere, sedinte de socializare sau sedinte de kinetoterapie.

Prin intermediul acestor cadouri speram sa-i bucuram pe cei mici si sa luam de pe umerii parintilor grijile si eforturile financiare care ar asigura micul cadou de Mos Craciun!